Vietnam hotspot van 2007 ?

Thailand heeft natuurlijk iedereen nu wel een beetje gezien. Hoewel, het blijft de populairste verre bestemming. Maar de andere landen in Zuidoost Azië komen ook steeds meer in trekr. Met name Vietnam is 'hot' . Gemakkelijk te combineren met een reisje door Thailand en niet al te duur! Een perfecte bestemming voor echte Azië liefhebbers.

In het noorden vind je de ruige natuur van het Karstgebergte en in het zuiden ontdek je het lokale leven in de Mekong Delta. Vietnam is wat authentieker dan Thailand. Ook hier kun je een trekking maken vanaf Sapa naar Hmong dorpjes met 'traditionele' stammen, maar is wel veel minder toeristisch dan de trekkings bij Chiang Mai. Als hoogtepunt van Vietnam wordt vaak Halong Bay genoemd. Spitse karstbergen steken hier recht omhoog uit zee. Je kunt hier prachtige boottochtjes maken, maar dit gebied is ook per kano te ontdekken. De steden Hanoi en Ho Chi Minh (Saigon) zijn aanraders, maar er zijn og vele andere hoogtepunten!

Vliegen kun je helaas niet rechtstreeks naar Hanoi of Saigon. Via Frankfurt, Bangkok, Singapore of Hong Kong zijn er volop vliegverbindingen.

Lees ook:Avontuurlijke reizen Thailand, Laos & Vietnam Groepsreizen Singlereizen
Lees ook:Thailand, Laos & Vietnam rondreizen groepsreizen rondreis singlereizen groepsreis
Lees ook:Avontuurlijke reizen Vietnam, Cambodja & Thailand Singlereizen Groepsreizen
Lees ook:13 doden door windhoos in Halong Bay (Vietnam)
Lees ook:Hanoi goedkoopste backpackbestemming

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vietnam hotspot van 2007 ?

 1. Pieter Staverman

  Ik ben er al geweest en het is er inderdaad echt super. Al vond ik Laos misschien nog wel beter.

    /  
 2. Pieter Staverman

  Dacht dat ik toch vrij uniek was binnen de lage landen!

    /  
 3. Pingback: Nederlander gaat ver op reis; de hotspots van 2007 | Travel

Comments are closed.