Overnachten in een Franse boomhut al vanaf 30 euro

Bron: www.larbreacabane.com

Wanneer je houdt van reizen waarbij je een beetje primitief moet overnachten, van spanning houdt en de natuur, dan is slapen in een boomhut natuurlijk je ultieme doel. Maar het lijkt tegenwoordig wel dat boomhuteigenaren ruiken hoe geliefd deze vorm van overnachten is. Voor een nachtje in een Zweedse boomhut betaal je al snel 350 euro per nacht. Tsjah, het moet natuurlijk wel leuk blijven.. En dat kan in de Franse regio Champagne-Ardennen, waar je een vanafprijs van 30 euro per nacht betaald voor een verblijf in een boomhut.

In Auberive kun je het goedkoopst (vanaf 30 euro) de boom in. Hier is elk ‘nest’ voorzien van matrassen, een gasfornuis en alle noodzakelijke kampeerbenodigdheden. Het toilet moet je echter op de begane grond bezoeken, die is te vinden in een hut vlakbij.

Uiteraard kun je ook in Frankrijk wat duurder, en daardoor wat luxer overnachten in een boomhut. In Guyonvelle zijn midden in het bos vijf boomhutten te vinden, waar je volledig één kunt worden met de natuur. Hier is de prijs vanaf 130 euro.

Ga je met vier personen de boom in? Dan is het boomhuis in de plaats Outines de beste bestemming. Dit boomhuis is van alle gemakken voorzien (er zit een keukentje en een toilet in, er is een overdekt terras en er is verwarming), en een verblijf van een paar dagen kan hier dan ook prima. Prijs vanaf 110 euro per nacht.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Overnachten in bijzondere boomhutten in Zweden
Lees ook:Overnachten in een wijnvat
Lees ook:Grootste boomhut ter wereld
Lees ook:Slapen onder de sterrenhemel in een luchtbel
Lees ook:Overnachten in een hotel gemaakt van zand

Geen reacties // Reageer