Pinspiration: Polen

Waar laat je je door beïnvloeden bij het uitzoeken van een bestemming voor je eerstvolgende reis? Wat de bestemming op culinair vlak te bieden heeft, of het er veilig genoeg is, of de bestemming genoeg avontuur of juist luxe te bieden heeft? Allemaal zaken die mee kunnen spelen. Daarvoor kan je honderden landenwebsites bezoeken, maar foto’s zeggen soms meer dan 1000 woorden. Daarom vanaf nu iedere week op zondag Pinspiration, de mooiste plaatjes van een bestemming, gevonden op Pinterest. Deze week: Polen.

Met Polen heb ik zelf ervaring. In de zomer van 2013 ging ik hier een weekje kamperen. Ik ben verliefd geworden op de natuur in Polen, maar zie ook op Pinterest dat ik nog lang niet genoeg heb gezien van dit land. Een goede reden om terug te gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron


Bron


Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Pinspiration: Spanje
Lees ook:Pinspiration: Andorra
Lees ook:Pinspiration: Gambia
Lees ook:Pinspiration: Vietnam
Lees ook:Pinspiration: Peru

Geen reacties // Reageer