Vakantieveilingen veilt arrangementen voor Make a Wish

Vakantieveilingen veilt exclusieve VIP-arrangementen, waarbij de opbrengst gaat naar de Make a Wish Foundation. Vanaf gisteren tot en met komende zondag gaan arrangementen zoals ‘een kijkje achter de schermen bij De Wereld Draait Door’ en een suite in het 5-sterrenhotel The Manhattan Hotel in Rotterdam onder de hamer om de stichting te steunen.

Actieweek

In de actieweek lopen er verschillende veilingen waarbij de opbrengst naar de Make a Wish Foundation gaat. Op dit moment kun je nog bijna 3 en een half uur bieden op een wedstrijd naar keuze van FC Groningen. Het huidige bod is 175 euro. Klik op deze link wanneer je wilt zien welke veiling er momenteel loopt.

 

Vakantieveilingen

Vakantieveilingen staat bekend als de grootste veilingsite voor vakanties, concerten en dagjes uit. Het is al mogelijk om een vakantie geveild te krijgen voor maar 1 euro. (Let op: er komen nog wel administratieve kosten bij en het is meestal op basis van beschikbaarheid).

Make a Wish Foundation

De Make a Wish Foundation bezorgt ernstig zieke kinderen de dag van hun leven. Een dagje dolfijnen trainen, rijden in een vrachtwagen, noem maar op. De opbrengst van de veilingen komt zeker bij een goed doel terecht!

 

Lees ook:VakantieVeilingen introduceert de Veiling van de Dag.nl
Lees ook:Ryanair maakt sexy liefdadigheidskalender
Lees ook:Jongerenreizen Budget Week bij TraXs: jongeren wachten met boeken vakantie
Lees ook:Wat een schijthotel; overnachten in een dikke darm!
Lees ook:Top 10 reisaanbieders met hoogste omzetten

Geen reacties // Reageer