Jongerenreizen Budget Week bij TraXs: jongeren wachten met boeken vakantie

Jongerenreis organisatie TraXs organiseert dit jaar voor het eerst de TraXs Budget Week. In de week van 7 t/m 14 april zijn de grootste en populairste jongerenbestemmingen in de aanbieding. Kreta, Costa Brava (Lloret de Mar, Blanes etc), Costa Dorada (Salou) en Frankrijk (Argeles sur Mer etc) zullen volop in de aanbieding gaan gedurende deze actieweek. Je kunt je jongerenreis boeken vanaf 149 euro pp, maar je moet wel naar het reisbureau om deze goedkope jongerenreizen te boeken.

 

Jongeren wachten met boeken

Veel jongeren hebben begin van dit jaar aangegeven het moment van aankoop van een reis uit te stellen, wat nu dus ook terug te zien is in de huidige boekingstendens van de Sundio Groep, marktleider in jongerenreizen waartoe de merken GoGo, X-Travel, Husk en TraXs behoren.

Christian Bovenhorst, Manager Retail Sundio Group:“TraXs, het jongerenmerk van de Sundio Group voor de reisbureaus, boekt de laatste weken weer als vanouds! Na een wat mindere periode in januari en februari trekt de jongerenmarkt weer aan. TraXs wil met de Budget Week jongeren over de streep trekken de vakantie te gaan boeken. Tijdens deze week kunnen jongeren profiteren van aanbiedingen en dus vele euro’s besparen. TraXs biedt zowel bus- als vliegvakanties naar de populairste bestemmingen. Met vanaf-prijzen van 149 euro pp en volop capaciteit verwacht TraXs met deze actieweek een behoorlijke aanloop te kunnen creëren.

Lees ook:TUI wil met Sunplugged marktleider in jongerenreizen worden
Lees ook:Nieuwe vergelijkingssite voor jongerenreizen: Jongerenreis.nl
Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve jongerenreizen, jongeren rondreizen en Do It jongerenreizen
Lees ook:Trends jongerenreizen – de hotspots van 2008; Spanje, Kreta, Kroatië én Thailand
Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve jongerenreizen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongerenreizen Budget Week bij TraXs: jongeren wachten met boeken vakantie

  1. JoVa

    Voor een compleet overzicht van disco’s, bars en jongerenaccommodaties bekijk dan eens jongerenreis.com

      /  

Comments are closed.