Easyjet: tot 14.00 uur geen vluchten

Easyjet voert vanmorgen in ieder geval geen vluchten uit vanaf Amsterdam. De reden is het nog gesloten Britse luchtruim. De Londense luchthavens zijn nog gesloten en het is onzeker of deze vandaag wel opengaan. Easyjet heeft alle vluchten tot in in ieder geval 14.00 uur (NL tijd) geannuleerd. De actuele vluchtstatus van Easyjet is handig te zien via de website. Mocht je vlucht geannuleerd zijn, dan kun je hier online refund aanvragen of kosteloos omboeken.

Lees ook:Zeker tot 18.00 geen vliegverkeer. Zeker tot na het weekend problemen
Lees ook:Easyjet hervat vluchten vanaf woensdagochtend
Lees ook:Transavia: onduidelijk of er vanmiddag gevlogen kan worden
Lees ook:Transavia cancelt vluchten tot 18.00 uur
Lees ook:Vandaag geen vluchten van en naar Schiphol. Oa. KLM, Transavia, Martinair en Arkefly cancellen zaterdagvluchten.

Geen reacties // Reageer