KLM vlucht omboeken via Twitter en Facebook

De KLM heeft wel een erg originele manier bedacht om haar passagiers makkelijker online te laten omboeken. ‘Daarvoor zetten we nu ook onze pagina’s op Twitter en Facebook in. Daar zit een uitgebreid, dedicated KLM-team, dat vluchten gelijk kan veranderen. Dit om de enorme druk op onze callcenters te verlichten. Hierin zijn wij koploper’, aldus woordvoerster Ellen van Ginkel. ‘Geboekte passagiers die naar Schiphol willen komen, raden we met klem aan onze website te raadplegen. Op klm.com staat op de homepage een link naar alle aktuele informatie en de exacte status van onze vluchten‘, vertelt ze.

Van de mogelijkheid om via Twitter om te boeken word gretig gebruik gemaakt. KLM heeft inmiddels ruim 22.000 followers. Via Twitter kun je het team van KLM een bericht sturen. De details worden via Direct Messages gecommuniceerd.

Lees ook:Transavia en Arkefly bereiden zich voor op opengaan luchtruim. Volg de vluchtstatus op internet en kom niet naar Schiphol!
Lees ook:Vandaag geen vluchten van en naar Schiphol. Oa. KLM, Transavia, Martinair en Arkefly cancellen zaterdagvluchten.
Lees ook:Transavia: onduidelijk of er vanmiddag gevlogen kan worden
Lees ook:Schiphol.nl beste luchthaven website ter wereld
Lees ook:KLM wil morgen zoveel mogelijk vliegen

Geen reacties // Reageer