jongerenreizen Estartit – Costa Brava Spanje, jongerenreis in L’Estartit

L' Estartit staat bekend als de badplaats met de mooiste stranden van de Costa Brava, maar is ook een paradijs voor duikers. Voor de kust ligt de eilandengroep Illes Medes, één van de mooiste duikplekken van Europa Je kunt in L'Estartit je Padi Open Water duikbrevet halen of genieten van een heerlijke strandvakantie op een toplocatie!

Deze reis boek je op http://www.mambo-beach.nl/

COSTA BRAVA
De Costa Brava is één van de populairste vakantieregio's voor jongeren vanwege de heerlijke stranden langs de Middellandse Zee. Deze kustlijn loopt van de grens met Frankrijk tot aan Barcelona, de hoofdstad van Catalonië.

L'ESTARTIT
L'Estartit is een gezellige badplaats aan de Costa Brava met brede zandstranden en een gezellig centrum. Je vindt in de autovrije straten vele leuke winkels en restaurantjes. Op korte afstand van onze camping ligt het bruisende Engelse Plein met gezellige kroegen en terrassen. Ook vind je hier discotheek Rockefellers. Het uitgaansleven in L'Estartit is niet zo heftig als in andere badplaatsen aan de Costa Brava, maar zeer zeker wel erg gezellig!

ILLES MEDES
Illes Medes is een eilandengroep voor de kust van L'Estartit. Voor duikliefhebbers is dit een paradijs vanwege de zeldzame flora en fauna onder water; kleurrijke schaaldieren, mooie planten en talrijke vissen zijn hier prima te spotten.

CAMPING ESTARTIT ***
Camping Estartit is een kleine terrassencamping met een perfecte ligging. Het strand ligt op 400 meter en het centrum op 200 meter. Naast de camping ligt discotheek Maxims. Camping Estartit heeft een zwembad, een bar met terras en een winkel. Het sanitair is prima verzorgd. We hebben een eigen stuk op de camping waar onze 2-persoons bungalowtenten met luchtbedden staan.

BEACH PACKAGE
Boek vooraf ons aantrekkeijke Beach package voor slechts € 79. Maak een onvergetelijke introduik in het natuurreservaat Illes Medes, verken de stad Barcelona en ga uit je dak op de banaan of fly fish!
• Introductie duik
• Excursie Barcelona
• Banaanvaren of fly fish

PADI Duikcursussen

Leer duiken in het onderwater-paradijs Illes Medes! Professionele duikinstructeurs leren je alles over de duiksport in theorie en praktijk.
PADI Open Water cursus € 370
PADI Advanced cursus € 270

Optionele activiteiten, ter plaatse te boeken
Aquapark | Watersporten | Duiken | Excursie Barcelona | Ultra light vliegen |

Lees ook:Jongerenbestemmingen: what’s hot & not – jongerenreis, jongerenreizen, jongerenvakanties
Lees ook:jongerenreizen Gardameer – jongerenreis Riva del Garda – Jongerenvakanties in Italie
Lees ook:Duikvakantie Dahab – Singlereizen Dahab-Egypte – Duikreis voor singles naar Dahan in Egypte
Lees ook:jongerenreizen in Toscane – jongerenreis in Viareggio – de leukste jongerenvakanties in Italie
Lees ook:Nieuws: Drooglegging in de Costa Brava

Geen reacties // Reageer