Alcoholverbod in Russisch luchtruim

Russische toeristen zijn wel in het nieuws de laatste tijd. OOk nu weer. Volgens de Russische Autoriteiten gebeurt het vaak dat pasagiers beschonken aan boord van een vliegtuig gaan en zich tijdens de vlucht ook nog eens vol laten lopen. Ze zorgen voor veel overlast (maar dat wisten we al). Onlangs nog liep een vlucht van Moskou naar Bangkok een vertraging op van 10 uur omdat een paar Russische passagiers stomdronken sigaretten opstaken in het vliegtuig en ruzie zochten met de bemanning. Zij werden uit het vliegtuig gezet en hun bagage werd verwijderd. Dit lijkt meer regel dan uitzondering: Het ministerie van binnenlandse zaken in Rusland wil nu een alcoholverbod in het Russische luchtruim instellen om dit soort gedrag te voorkomen. Een alcoholverbod op de luchthavens wordt niet overwogen.

 zie ook: Niet meer dan 10% Russen in Kitzbühel 

Lees ook:Ryanair voert alcoholverbod in tussen Schotland en Ibiza
Lees ook:Dronken bemanning uit vliegtuig gehaald
Lees ook:Striptease dronken Russin dwingt vliegtuig tot landing
Lees ook:Te dronken: Compleet Russisch staatsorkest uit vliegtuig gezet
Lees ook:Griekse piloot weigert te vertrekken naar Turkije

Geen reacties // Reageer