Je betaalt wat, maar dan heb je ook een heerlijk bed tijdens je vlucht

De meeste mensen zijn allang blij als ze niet met hun knieen in hun nek hoeven te vliegen en verwelkomen iedere flauwe vliegtuigmaaltijd als een geschenk. Slapen, werken en tv kijken, dat doen we wel als we op de plaats van bestemming zijn. Mensen met geld, heel veel geld, doen dat natuurlijk anders.

Singapore Airlines heeft haar duurste stoelen nog luxer gemaakt. Het was natuurlijk al niet slecht toeven aan de andere kant van het gordijn, maar nu zijn daar riante bedden en grote tv's!

De nieuwe first-classzetels zijn de grootste en breedste (90 centimeter) in hun klasse, en kunnen omgevormd worden tot het grootste bed in de lucht. Net alsof je thuis onder de lakens ligt. Een stewardess komt je bedje spreiden na een diner met enkel exquise gerechten en topwijnen. Televisiekijken? Dat kan met het grootste lcd-scherm (60 centimeter) dat in een vliegtuig beschikbaar is. Ook de businessclasszitjes van Singapore Airlines zijn de grootste in de lucht. De stoel kan ook hier omgevormd worden tot een lang en comfortabel bed.

Kantoor
Bovendien kan je net als in first class werken alsof je op kantoor bent: alle ruimte, plug-in voor je laptop, twee USB-poorten. Wil je naar muziek luisteren, dan moet je wel eerst kiezen uit 225 cd's… Ook economy werd niet vergeten: er is meer beenruimte, de seats zijn in zacht leder uitgevoerd, de tafeltjes kunnen in de hoogte versteld worden, er is een spiegeltje en je kan makkelijk je handbagage onder de zetel kwijt.

Nieuwe Boeing
Kennismaken met deze vliegende wereld van luxe kan in een splinternieuwe Boeing 777-300, die zal vliegen tussen Singapore en Barcelona, Hongkong, Milaan, Paris, San Francisco, Seoel, Zürich en later ook op andere routes. Kijk eens op www.singaporeair.com (klik op 'new products'). Reken op ± 3.000 euro in first class en ± 2.000 euro in businessclass, enkel welteverstaan.

Lees ook:70-duizend euro voor twee tickets
Lees ook:Singapore Airlines zijn eerste met automatische documentencontrole
Lees ook:6000 euro voor plek in nieuwe airbus
Lees ook:Top 10 beste airlines ter wereld
Lees ook:‘KLM bereidt stunt voor’

Geen reacties // Reageer