Duiken onder de eiffeltoren

 

Denk je alle duikhotspots al van onder en boven gezien te hebben? Dan is er een nieuwe uitdaging; duiken onder de eiffeltoren. Sinds afgelopen vrijdag is daar een zwembad neergezet en kun je duikles krijgen.

Voor ervaren duikers is het overigens niet heel spannend, het zwembad is slechts 15 bij 15 meter groot en nog geen twee meter diep. De foto's van tropische vissen op de bodem van het bad, maken het niet veel enerverender waarschijnlijk. Het uitzicht als je naar boven kijkt, is natuurlijk wel uniek voor iedere duiker.

Lees ook:Onder de wol onder water
Lees ook:Haaien en dode vissen voor kust Hawaii
Lees ook:Plannen in Dubai voor onderwaterhotel
Lees ook:Wildkamperen; Spannend en goedkoop
Lees ook:Eerste parachutesprong boven Mount Everest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Duiken onder de eiffeltoren

  1. Bob

    Tjonge jonge!! Wat ze tegenwoordig al niet doen om toeristen te trekken zeg!! PFF.

      /  

Comments are closed.