Center Parcs De Kempervennen: bijkomen in Brabant

Een meer om in te duiken, te vissen en watersporten op te beoefenen. Een enorm zwemcomplex waar je ook terecht kan voor massage en sauna. Een snowcenter en tennisbaan op het complex. Meerdere restaurants en huisjes temidden van de bossen. Je vindt het allemaal in Center Parcs De Kempervennen.

Wie wel eens in een Center Parcs is geweest, kent het concept. Huisjes in de natuur en zoveel te doen dat je niet van het terrein af hoeft. Nu is dat bij de Kempervennen ook zo maar het is niet alleen een park voor jonge gezinnen. Het is ook erg geschikt voor stelletjes en groepen met vrienden.

Dit is met name te danken aan de keuze tussen VIP en Economy bungelows. Ben je nu met je vriend of vriendin, neem van mij aan dat je dan voor de VIP moet gaan. Iets duurder maar je krijgt er wel je eigen sauna bij waardoor je het werk en leven thuis echt even kan vergeten. Bang dat je niks te doen hebt? Het huisje heeft allerlei digitale filmkanalen en een dvd speler.

De restaurants lijken allemaal goed als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding. Heb je stevige trek, ga dan voor het buffet. Inderdaad dan mag je net zo vaak lopen als je wilt. Voor de andere (lees: meer bescheiden)  bezoekers heb je een grillrestaurant en een pizza place. Je kunt ook eten bestellen zoals fondue (en in de zomer barbecue pakketen) maar dan kom je als je slechts een weekend verblijft de deur uit, dus dat is misschien meer iets voor mensen die een week blijven.

In de omgeving kan je ook een hoop doen. Zo zit Safaripark de Beekse Bergen er niet ver vandaan. Ook een dagje Efteling is prima te combineren met een bezoek. Maar of je daar bij een weekendbezoek aan toe komt, is de vraag. Daarvoor is er teveel te doen op het complex zelf.

Oordeel: De Kempervennen is een mooi park waar je veel kan doen. In principe hoef je nergens het terrein voor af. Boodschappen doe je in de Market Dome en er zijn tal van activiteiten. Je kan duikdiploma's behalen, wakeboarden, snowboarden en ga zo maar door. Je hoort meestal dat Center Parcs een leuke vakantie voor het hele gezin is en ja, die zitten er genoeg. Maar een huisje zoals die van De Kempervennen is juist leuk om met een paar vrienden heen te gaan of om wat romantische tijd met je partner door te kunnen brengen! Kijk voor meer info op www.centerparcs.nl.

Lees ook:Center Parcs Port Zélande heropend na metamorfose
Lees ook:Efteling krijgt vakantiepark
Lees ook:Toeristen betalen massaal teveel toeristenbelasting
Lees ook:Een weekendje naar Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Hotel Zugbrücke Grenzau: bijkomen in Duitse idylle

1 Reacties // Reageer

One thought on “Center Parcs De Kempervennen: bijkomen in Brabant

  1. Frits

    Heel leuk park dit. Vorig jaar heen geweest en heerlijk genoten met de familie. Veel leuke dingen om te doen op het park, met mooi weer maar ook met minder weer. Ik ga dit jaar weer, je kan nu lekker goedkoop boeken met een actiecode

      /  

Comments are closed.