Hoogste gebouw ter wereld wordt steeds hoger

Burj Dubai, het hoogste gebouw ter wereld dat nog steeds in aanbouw is in Dubai is nu al 688 meter hoog. Maar daar is die nog steeds niet mee af. De uiteindelijke hoogte, wordt geheim gehouden.Burj Dubai onttroonde in april 2007 de Taipei 101 in Taiwan van 508 meter als hoogste gebouw ter wereld. Het gebouw telt nu al 160 verdiepingen maar dat kunnen er dus nog veel meer worden. Het gebouw dat in september 2009 klaar zal zijn kostte ongeveer 20 miljard dollar.

Lees ook:Hoogste gebouwen ter wereld
Lees ook:Hoogste gebouw ter wereld nu al weer dicht. Blamage door Dubai
Lees ook:Dubai bouwt wolkenkrabber van kilometer hoog
Lees ook:Ritz-Carlton opent duurste hotel van Tokio
Lees ook:Bouw Noord-Korea’s grootste hotel na 25 jaar bijna klaar

Geen reacties // Reageer