Ierland is wandelparadijs van Europa

Mensen die houden van wandelen kunnen hun hart ophalen aan Ierland. Om hun beter te informeren zijn er een paar nieuwe brochures bijgekomen. ‘Walk this way…’,  ‘Looped Walks in Ireland’ en ‘Walk Northern Ireland’ kunnen nu alvast worden aangevraagd bij Ierland Toerisme.

Ierland heeft een gevarieerd landschap wat het beste te voet is te ontdekken. Om te zorgen dat wandelaars niet zomaar beginnen met lopen zonder te weten waar ze heen gaan, zijn er verschillende looped walks uitgezet. Je begint en eindigt dan op een bepaald punt. De nieuwe brochure kan bij walkireland.ie worden besteld.

Lees ook:Luchthavens Ierland, Noord-Ierland en Schotland dicht door aswolk. 300 vluchten geannuleerd
Lees ook:Betere broodjes op KLM-vluchten
Lees ook:RyanAir: Luchtruim Groot Brittannie en Ierland waarschijnlijk dicht door nieuwe aswolk
Lees ook:Schiphol nog open. Groot aantal luchthavens in Ierland en Engeland dicht door nieuwe aswolk
Lees ook:Stedentrip Dublin

Geen reacties // Reageer