Het Strand Palace Hotel van Londen

Wie zijn slag wil slaan, moet nu naar Engeland vliegen. Door de lage pond is het er goedkoper dan ooit en kun je naar hartelust winkelen zonder dat je creditcard ernstige schade oploopt. Een leuk hotel om in het centrum van Londen te verblijven, is het Strand Palace Hotel. Hier zit je vlakbij de bezienswaardigheden, heb je mooie kamers zonder dat het te duur wordt.

Het Strand Palace Hotel is gelegen op de Strand, vlakbij Trafalgar Square en het metro station Charing Cross. Voor de deur vind je vijf bussen die je binnen een paar haltes bij Oxford Street brengen waar je heerlijk kunt winkelen. Alle musea en bezienswaardigheden zijn op loopafstand of met openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

De kamers van Strand Palace Hotel zijn netjes en alles oogt verzorgd. Hier kun je prima uitrusten als je een dagje flink door Londen hebt gelopen. ‘s Avonds is hier ook genoeg te beleven. In het hotel zelf zijn drie barren aanwezig. In de buurt heb je ook genoeg restaurants en cafe’s om je te vermaken. En voor de musicalliefhebber heb je in de straat en de zijstraten allerlei theaters waar je terecht kunt voor een show.

Al met al is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor diegenen die gebruik willen maken van de lage pondenkoers!

Voordelen: locatie, service, nette kamers, goede bereikbaarheid openbaar vervoer

Nadelen: geen

Voor meer informatie kan je ook even kijken op de website: www.strandpalacehotel.co.uk

Lees ook:Een zomers tripje naar Londen
Lees ook:Hoteltip: The Westbury Mayfair in Londen
Lees ook:Goedkoop shoppen in Londen
Lees ook:Bed and Breakfast of hotel?
Lees ook:Parijs: Best Western Premier Regent’s Garden Hotel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het Strand Palace Hotel van Londen

  1. Pingback: Weekendtrip Londen honderd euro goedkoper dan vorig jaar | Travel