Cuba staat particuliere taxi’s toe

Voor het eerst in tien jaar mogen taxi chauffeurs weer hun eigen tarieven bepalen in Cuba en vergunningen aanvragen voor particuliere taxi’s. Dit stond aangekondigd in de staatscourant. Ook op het platteland mochten taxibusjes gaan rijden.

De nieuwe regels lijken bedoeld om het haperende vervoerssysteem op Cuba soepeler te laten draaien. Eerder werden particulieren tegengewerkt en konden ze hun auto’s kwijtraken wanneer ze hiermee taxidiensten aanboden.

Lees ook:13.000 toeristen op Cuba vluchten voor Ike
Lees ook:Cuba strenger voor toeristen, verplicht om bewijs ziektekostenverzekering mee te nemen!
Lees ook:Cuba, nu heen gaan of juist niet?
Lees ook:Nieuw: onbemande ‘pods’ op Heathrow (video)
Lees ook:Singlereizen Cuba – Groepsreizen Cuba – Singlereis Cuba – Groepsreis Cuba

Geen reacties // Reageer