Toeriste rijdt krokodillenrivier in

Een Australische toeriste die in eigen land op vakantie was, heeft haar 4WD in een rivier vol krokodillen gereden. Op 300 kilometer ten oosten van Darwin, in het tropische noorden van het land, dacht de toeriste met een brug te maken te hebben. In plaats daarvan reed ze van een boothelling af en de onheilspellend genaamde East Alligator River in.

Beter opletten
De vrouw, die blijkbaar graag anoniem blijft, wist zelf uit de auto te kruipen en naar de kant te waden. Voorbijgangers schakelden de politie in. Toen de politie de Toyota uit het water takelde, zwommen er krokodillen rond de auto. “Mensen moeten beter opletten in dit soort gebieden, vooral als het om het oversteken van rivieren gaat,” waarschuwde agent Ben Higgins. Het incident vond vorige week donderdag plaats.

Lees ook:Acht krokodillen verscheuren dronken toerist
Lees ook:Belgische toeriste verkracht in hotel in Ecuador
Lees ook:Toeristen in Australië schrikken van krokodil
Lees ook:Toeriste Rio de Janeiro verkracht door twee mannen
Lees ook:Opnieuw man verslonden door krokodil

Geen reacties // Reageer