Londen: touchscreen als restauranttafel

Inamo, een restaurant in de Londense wijk Soho, heeft iets nieuws bedacht om klanten te trekken: restauranttafels die in werkelijkheid grote monitoren zijn. Gasten in het Aziatische restaurant kunnen met behulp van een touchscreen-muis door de menukaart browsen, zien wat er op hun bord komt te liggen en eventueel extra ingrediënten aan hun bestelling toevoegen.

Digitaal kijkje in de keuken
Als de restaurantgasten eenmaal hun bestelling hebben geplaatst, kunnen ze de touchscreen tafel gebruiken voor videospelletjes, er informatie over de omgeving mee bekijken of via een ‘livefeed’ in de keuken kijken. Hieronder zie je een impressie van iemand die er al geweest is:

Lees ook:Stempels sparen met paspoortapp
Lees ook:Prijsvraag: Win de nieuwe Philips stomer
Lees ook:Jongerenreizen Turkije – Bodrum & Gumbet jongeren vakantie in Turkije
Lees ook:Toprestaurant in Engeland dicht door zieke klanten
Lees ook:DVD: Watch it: Tribe!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Londen: touchscreen als restauranttafel

  1. Jeanne

    Hoe verzinnen ze het!

      /  

Comments are closed.