Ik ga op reis en neem mee…

Even een leuk berichtje copy-pasten van wintersport.blog.nInpaklijsten zijn namelijk niet alleen voor de wintersport handig!

Nog maar een paar weekjes tot de wintersport… dus tijd om inpaklijsten te maken! Wie kent het niet - papieren (of tegenwoordig: Excel) lijsten, per vakantie opnieuw opgesteld.
Want elke vakantie is anders en elke keer moet je wel weer andere dingen meenemen. En ondanks de zorvuldig gemaakte lijsten is er altijd wel weer iets wat je vergeten bent op te schrijven…

Veiligheidsvestje voor in de auto bijvoorbeeld, of een set nette kleding omdat je toch nog een avondje ging "winen & dinen" met vrienden.

En laat er nou net zo iets slims gemaakt zijn - ik wou dat ik het zelf bedacht had: www.inpaklijst.nl. Gratis en voor niets berekenen ze een persoonlijke paklijst voor elk type vakantie.

 

Je geeft eerst aan waar je naartoe gaat, wat je daar gaat doen (bijv. skiën, duiken, feesten), waar je slaapt (tentje, bij vrienden, hotel), wat de temperatuur zal zijn, met wie je gaat (alleen jijzelf of een heel gezin), en zelfs: of je veel op weinig meeneemt (gewetenskwestie?) en hup: daar verschijnt een volledig gepersonaliseerde lijst. Probeer het zelf maar eens uit - echt aan de kleinste dingen is gedacht!

Lees ook:Ik ga op reis en neem mee… een reisverzekering
Lees ook:Gratis op reis dankzij TomTom
Lees ook:Pubers helemaal los op vakantie
Lees ook:ADV: Voordelig naar de sneeuw?
Lees ook:Nederlanders gaan zuiniger op wintersport

Geen reacties // Reageer