Schiphol introduceert automatische paspoortscans

Goed nieuws voor alle reizigers die het wachten op Schiphol altijd veel te lang vinden duren! Schiphol begint vandaag met een test met een zelfservice pascontrolepoortje in vertrek- en aankomsthal 3. Dit meldt de Telegraaf. Dit poortje zou ervoor moeten zorgen dat de wachttijden met gemiddeld een halfuur verkort zouden worden.

Schiphol wil nog dit jaar ruim dertig van deze volautomatische paspoortscans in gebruik nemen. Ook het online inchecken verkort de wachttijd al aanzienlijk. De luchthaven denkt met deze maatregel reizigers een hoop ergernis te besparen.

 

 

Lees ook:Paspoortscan Schiphol bewijst nut binnen een dag
Lees ook:Schiphol beperkt aantal vluchten
Lees ook:recorddrukte verwacht op Schiphol
Lees ook:BA schrapt maaltijden tijdens vlucht
Lees ook:Vliegveld Manilla slechtste ter wereld

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Schiphol introduceert automatische paspoortscans

  1. Pingback: Paspoortscan Schiphol bewijst nut binnen een dag | Travel