WK van start? Oranjecamping van start!

Met nog maar een paar dagen te gaan voor het Nederlands elftal zijn de eerste Oranjefans ook al in Brazilië gearriveerd. Sommigen bivakkeren in een hotel, maar wie het feestje een beetje op z’n Hollands wil beleven staat op de Oranjecamping, vlakbij São Paulo.

Aan de Oranjecamping hoefde niet veel te gebeuren. Op de locatie waren namelijk al een heleboel voorzieningen aanwezig: een zwembad, twee tennisbanen, 27 barbecues, een overkapping, een feestzaal met een professionele keuken, en een barretje. Daarnaast is er een strand waarvan je kunt kajakken, surfen en zeilen.

De afgelopen jaren was de Oranjecamping een groot succes, al bungelde de Oranjecamping na het WK in Zuid-Afrika wel aan het randje van een faillissement. Toen werd er te enthousiast vluchten en tickets ingekocht en werd 15% van de pakketen niet verkocht. Voor het WK in Brazilië zijn afgelopen weekend 60 vrijwilligers bezig geweest de tenten op te zetten. In totaal komen er vijfhonderd Oranjefans op de Oranjecamping overnachten.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Photo credit: Patrick de Laive / Foter /Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

Lees ook:Oranjecamping op prachtige locatie
Lees ook:Ook Belgen hebben ‘Oranjecamping’: Rode Duivels Camping
Lees ook:Oranjecamping in onderhandeling over eigen merk bier
Lees ook:Ook extra vlucht naar Kaapstad als Nederland de halve finale haalt
Lees ook:Oranje supporters lopen niet warm voor WK voetbal Zuid Afrika

Geen reacties // Reageer