De mooiste bestemmingen in Europa door de ogen van een kat

Ooit Europa door de ogen van een kat op een automatische stofzuiger gezien? Waarschijnlijk niet. In de nieuwe video van Thalys, neemt een schattige zwartharige kat je mee langs alle mooie plekken in Europa, waar de bekende rode hogesnelheidstrein je ook naartoe brengt. De mooie sfeerbeelden en het vrolijke muziekje uit de video van Thalys zorgen ervoor dat je meteen vakantiekriebels krijgt. De kat kijkt met zijn grote avonturistische ogen naar de prachtige bestemmingen. Rijdend op zijn automatische stofzuiger, zoeft de kat van de Eiffeltoren in Parijs, naar het Atomium in Brussel, het Rijksmuseum in Amsterdam en nog veel meer.
Parijs, Brussel en Keulen waren al de bekende bestemmingen van Thalys, maar sinds april 2014 brengt de Thalys je ook naar het prachtige Franse Lille. In 2 uur en 40 minuten bevind je je tussen de idyllische Franse marktjes en kom je waarschijnlijk ook de kat van Thalys op de automatische stofzuiger tegen. Thalys breidt zijn trajecten steeds verder uit en laat je steeds meer bestemmingen in Europa ontdekken. Dankzij de rode hogesnelheidstreinen ben je binnen een paar uur op een heel relaxte manier op de mooiste bestemmingen binnen Europa. Ontdek Europa en ga mee op reis!

Lees ook:London meest populaire kerstshopbestemming
Lees ook:Zakenreiziger reist goedkoopst met de Thalys
Lees ook:Parijs de populairste stedentrip
Lees ook:Boeken Ski Thalys kan vanaf september
Lees ook:Thalys tussen Amsterdam en Parijs rijdt morgen niet door treinongeluk in België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>