Promotiecaravan Glemmer wellicht vernield

In het Friese Lemmer vindt jaarlijks het ‘Glemmer festival’ plaats op het Lemster strand. Voor promotionele doeleinden heeft de organisatie van het festival een oude caravan gekregen, die vrolijk roze gepimpt is. Slechts drie dagen nadat de organisatie de caravan in ontvangst mocht nemen bleek er echter een ruitje stuk te zijn gegaan.

Slecht weer

De organisatie van het festival vermoedt dat het raampje stuk is gegaan door vandalisme en vraagt getuigen zich te melden. Onder de reacties op Facebook wordt tevens geopperd dat het de laatste dagen erg slecht weer is geweest in Friesland, en oude caravanruitjes niet veel kunnen hebben.

Getuigen van eventueel vandalisme kunnen zich melden bij [email protected]

Lees ook:North Sea Jazz wederom de grens over
Lees ook:Berlijn krijgt nieuwe dansparade
Lees ook:Festivals wereldwijd: Circuit Festival Barcelona
Lees ook:Handige tips om je caravan te verkopen
Lees ook:Oude caravan prima te pimpen

Geen reacties // Reageer