Internet op reis is grootste prioriteit reiziger

HotelroomVoor mij betekent reizen even helemaal weg zijn van het ‘normale’ leventje. Het zou mij dan ook niet kunnen deren als ik ergens geen toegang had tot internet. Sterker nog, ik heb drie reizen gemaakt waarbij ik niet eens een telefoon tot mijn beschikking had! Toch blijkt menigeen het niet met mij eens te zijn. Uit onderzoek van InterContinental Hotels Group blijkt dat het toegang hebben tot internet bovenaan het prioriteitenlijstje van een reiziger staat!

Nou heb ik wel het idee dat in het onderzoek bijna alleen maar zakenreizigers zijn opgenomen. Dan wordt het verhaal natuurlijk wel anders. Als ik puur voor mijn blog op reis ben, vind ik het natuurlijk ook heerlijk dat ik in het hotel gratis internet tot mijn beschikking heb. Maar om toegang tot internet nou de grootste stressfactor te noemen (40%)? Gelukkig heb ik daar geen last van.

61% van de deelnemers aan het onderzoek zeggen dat internet de belangrijkste extra voorziening in hun hotelkamer is en 89% zegt dat gratis internet hen gelukkiger zou maken, als zij voor hun werk op reis zijn.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Even stil
Lees ook:Ik kan 58 landen opnoemen in 5 minuten. En jij?
Lees ook:Reizigers willen gratis WiFi op vliegveld
Lees ook:Veel Nederlanders nemen ‘socialemediastop’ op vakantie
Lees ook:Nieuws: Reis boeken via internet het populairst

Geen reacties // Reageer