Bezoekje aan WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Gister was ik aanwezig bij de lancering van het Travel Writers Manifest in de SKYYbar in het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam. Onderdeel van deze lancering was een rondleiding door het hotel. Sanne Bakker van WestCord nam ons mee door het gebouw en vertelde meer over het hotel. We bezochten het restaurant, een standaard kamer, een premium kamer en we hadden geluk; de suite was niet bezet en dus konden we ook daar een kijkje nemen.

Erg leuk aan dit hotel is dat het hele hotel in het teken staat van fashion, wat wil je ook, zo dicht bij het Fashion Centre van Amsterdam. Dit zie je overal in terug komen. Paspoppen door het hele gebouw, al dan niet schaars gekleed, prints van bekende designers in de vloerbedekking (ik herkende alleen de Burberry-print) en aan alle muren hangen foto’s van fotoshoots van bekende designers.

Sanne Bakker vertelde dat ieder WestCord Hotel haar eigen stijl heeft. Zo staat dit hotel volledig in het teken van fashion, zijn de hotels op de Waddeneilanden veelal in het maritieme thema bekleed en is Hotel New York in Rotterdam gestyled in de sferen die de stad New York ook uitademt.

De kamers in het hotel kennen ieder eenzelfde stijl, al is de ene kamer uiteraard uitgebreider en groter dan de ander. Groot voordeel aan de kamers is dat het toilet en de badkamer van elkaar gescheiden zijn.

 

De rondleiding was kort maar krachtig, maar erg leuk om de hotelkamers tijdens zo’n event van binnen te mogen bekijken! Sanne, bedankt!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Hotelreport: WestCord Hotel Salland Raalte
Lees ook:‘Sekshotel’ shockeert New York
Lees ook:Tip: Jim’s Guesthouse & Tibetan Hotel in Dali – China
Lees ook:Hotelprijzen dalen licht in Nederland
Lees ook:Ritz-Carlton opent duurste hotel van Tokio

Geen reacties // Reageer