Springbreak Lloret de Mar, examenreis van Radio 538 en Beachmasters

Eindexamenkandidaten zwoegen momenteel met hun schoolonderzoeken maar hebben een mooi vooruitzicht voor na al dit harde leren. Zij krijgen dit jaar namelijk hun eigen Springbreak naar het wereldberoemde voorbeeld uit Amerika. Direct na de eindexamens start in Lloret de Mar (Spanje) een spektakel van examenfeesten met bekende deejays, BN-ers en artiesten. Het fenomeen Springbreak wordt georganiseerd door Beachmasters in samenwerking met o.a. Radio 538 onder de naam SpringbreakLloret. Ter plaatse zijn vele bekende 538 deejays en diverse topacts uit de Nederlandse uitgaanswereld.

 

Springbreak USA

Geslaagd of niet, iedere High school scholier in de USA heeft één evenement in de agenda genoteerd: Springbreak. Het einde van de schoolperiode wordt daar sinds jaar en dag gevierd middels een feestvakantie met klasgenoten. School is voorbij, dat is het thema met als voornaamste ingrediënten: zon, strand, feesten en muziek. De Springbreak USA vindt o.a. plaats in de Mexicaanse badplaats Cancun, maar ook op vele andere plaatsen in Midden Amerika en de Varibbean. Deze wordt ieder jaar dan ook weer overspoeld door eindexamenkandidaten. Berucht en beroemd en dus voor iedere scholier een must.

Springbreak Nederland

Met ingang van dit jaar kent ook Nederland haar eigen variant op dit fenomeen: SpringbreakLloret. Gerenommeerde partijen als Radio538 en Beachmasters Jongerenreizen verlenen graag hun medewerking aan dit spektakel in Lloret de Mar.

Dat verbaasde initiatiefnemer Rob Panneman niet: “Iedereen was gelijk enthousiast. Wij willen namelijk echt één superspektakel met alle examenkandidaten uit heel Nederland. Veel jongeren waren teleurgesteld in de gewone examenreis. Teveel bestemmingen, te kleine groepen, kortom; geen feest. Dus veel meer dan een activiteit als koekhappen kun je dan niet organiseren.’

Elke avond een megafeest

SpringbreakLloret organiseert elke avond feesten met ondermeer Radio538, bekende dj’s en artiesten. De bruisende badplaats Lloret de Mar doet de rest met goede ingrediënten als zon, zee en strand. Rob Panneman: “Wij organiseren de feesten en de jongeren krijgen de entree tot alle feesten inclusief bij de boeking van hun vakantie”.

SpringbreakLloret vindt plaats van 5 t/m 12 juni 2010 en is te boeken van € 249. De examenkandidaten vertrekken na de laatste examens met de bus en vliegtuig naar Spanje en zijn op tijd terug voor de uitslag op 17 juni.

Lees ook:Examenreizen: zuipen, flirten en vooral heel veel feesten
Lees ook:Jongeren hotspot Chersonissos op Kreta; swingen op Star Beach
Lees ook:Aanbieding om te feesten in Lloret de Mar
Lees ook:Patrick Lodiers Ramptoerist in Haïti; doneer op giro 555
Lees ook:Luxueus parfum goede reden voor bezoek Oman

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Springbreak Lloret de Mar, examenreis van Radio 538 en Beachmasters

 1. Johan

  Springbreak, zoals de naam al doet vermoeden voor eenieder die Engels spreekt, vind nooit plaats na het schooljaar maar tijdens het schooljaar en wel in de voorjaarsvakantie. In Amerika, Canada etc is dit gewoon een party week tijdens de schoolperiode en staat dan ook helemaal los van eindexamens. Behoorlijk onnozel dus om een Springbreak in Juni te organiseren. Vanuit een marketing oogpunt echter wel handig om die “eindexamenreizen”, welke doorgaans slecht verkopen, eens wat cooler te benamen.

    /  
 2. Valerie

  Kom toch lekker spring break vieren bij http://www.valenciamansion.com/ !

  Waar kost een biertje nog maar een euro?

  Kom lekker dansen in Valencia, bij het mooiste bed and breakfast in het hart van de stad!

    /  
 3. Helleojagasip

  Hi VEry nice posts i’sure i’sts nice

    /  

Comments are closed.