iDBUS rijdt duurzaam van Amsterdam naar Parijs

Voor een weekendje shoppen in Parijs is een reis met het vliegtuig misschien wat overdreven en duur. Ook voor de Thalys ben je voor een enkeltje vaak al 59 euro kwijt. Nu is er ook een goedkopere oplossing om in Parijs te kopen. Vanaf 23 juli rijdt namelijk de iDBUS tussen Amsterdam-Lille-Parijs. 

iDBUS

De iDBUS is een buslijn die luxe en gemak combineert. Bovendien staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Er is onderzocht hoeveel auto’s het scheelt wanneer er een volle bus richting Parijs rijdt, en dat zou gaan om meer dan 20 auto’s. Dit scheelt een hoop uitstoot van uitlaatgassen. De chauffeurs van de iDBUS hebben training gekregen om zo duurzaam mogelijk te rijden. Bovendien zouden reizigers van de iDBUS veel geld besparen door niet zelf met de auto naar Parijs te rijden en daar hoge parkeerkosten te hebben, maar met de bus te reizen.

Wi-Fi

De iDBUS heeft gratis Wi-Fi aan boord en stopcontacten zodat je prima je laptop aan kan sluiten of je mobiele telefoon kan opladen. Op de website van iDBUS kan je je opgeven om een openingsaanbieding te ontvangen. Wanneer je met vrienden of familie boekt voor de bus krijg je vier plaatsen voor de prijs van 3.

Heb jij wel eens een busreis gedaan naar het buitenland? Hoe is dat bevallen?

 

Lees ook:Car2go; elektrisch rijden zonder auto aan te schaffen
Lees ook:Thalys naar Parijs gaat weer rijden. Eurostar nog niet
Lees ook:Met de AutoSlaap Trein naar Slovenië en Kroatië
Lees ook:Cursus links rijden voor reizigers naar Engeland
Lees ook:Boeken Ski Thalys kan vanaf september

Geen reacties // Reageer