Zou jij doen aan woningruil?

kalavinka / Foter.com / CC BY-NC-SA

Omdat ik het liefst zoveel mogelijk op reis ga ben ik altijd op zoek naar manieren waarop reizen goedkoper kan. Houdt je tenminste geld over voor de volgende reis! Mijn neef uit Zuid-Afrika was onlangs op vakantie in Venetië en logeerde niet in een hotel of appartement, maar deed aan woningruil. De bewoners van het huis in Venetië logeerden tegelijkertijd in zijn huis in Zuid-Afrika. Nou mijn vraag: Zou jij je huis te ruil aanbieden?

In het geval van woningruil ben ik een beetje wantrouwend. Ik zie mensen door mijn ondergoed of bankpapieren rondsnuffelen, ons huis achterlaten met ketchupvlekken op de muur en rode wijn in de gordijnen en roken in de slaapkamer. Misschien niet helemaal eerlijk, want ik zou zelf nooit een huis zo te durven behandelen. Dus zullen er ook genoeg mensen zijn die er net zo over denken als ik. Toch durf ik de stap tot woningruil niet aan.

Ik ben heel benieuwd naar ervaringen van mensen die wél aan woningruil doen! Wat zie jij nou echt als absolute nadelen? Ben je wel eens thuisgekomen in een huis dat je niet meer herkende? Wat is het leukste wat je ooit, dankzij woningruil, hebt meegemaakt?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Winactie: Win je favoriete vakantiefoto op canvas!
Lees ook:WK Voetbal in Zuid Afrika, de do’s and don’ts voor oranje supporters
Lees ook:Bereid je eigen eten; slacht je eigen dier
Lees ook:Groepsreizen Zuid Afrika Singlereizen Zuid Afrika Singelreis Zuid Afrika Groepsreis Zuid Afrika
Lees ook:Sawadee Reizen organiseert ‘Wie-is-de-mol-reizen’

Geen reacties // Reageer