Stewardess Ryanair noemt Bari ‘maffiastad’

Een misplaatste opmerking van een stewardess van lowcost-maatschappij Ryanair heeft gezorgd voor een vliegtuig vol met boze Italianen. De stewardess noemde tijdens een vlucht tussen Parijs en Bari de Zuid-Italiaanse stad Bari een ‘maffiastad’ waarmee ze de woede van de Italiaanse passagiers op haar hals haalde.

Wanneer dit incident precies heeft plaatsgevonden is onduidelijk. De stewardess zou volgens de Italiaanse krant ‘La Repubblica’  bij het opstijgen letterlijk hebben gezegd: ‘Welkom aan boord van deze Ryanair-vlucht Parijs-Beauvais naar Bari, de stad van de maffia en Sint-Niklaas’.

 

Lees ook:Stewardess verdacht van sex op grote hoogte met acteur
Lees ook:Man neemt mes mee in vliegtuig
Lees ook:Twee noodlandingen RyanAir dit weekend
Lees ook:Heilig water komt vliegtuig niet in
Lees ook:KLM vliegtuig stijgt op vanaf taxibaan

Geen reacties // Reageer