Al 200 medewerkers van Malaysia Airlines nemen ontslag

Malaysia Airlines doorgaat moeilijke tijden. Nadat in juli een vliegtuig met vluchtnummer MH17 boven Oekraïne door pro-Russische separatisten werd neergehaald en alle inzittenden om het leven kwamen, heeft Malaysia Airlines moeite om hun imagoschade te repareren. De airlines verloor vier maanden eerder ook al een vliegtuig boven de Indische Oceaan. Deze is tot op heden niet teruggevonden. Het verliezen van twee vliegtuigen en daardoor ook een aantal collega’s hakt er bij de werknemers van Malaysia Airlines flink in. Al bijna tweehonderd medewerkers van de airline hebben de afgelopen tijd hun ontslag ingediend. Vliegangst en druk van de familie wordt vaak als reden aangegeven om ontslag te nemen. De druk op de overige medewerkers is daardoor extra hoog, omdat er met minder mensen evenveel werk verzet moet worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: Pieter v Marion / Foter /Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.0 Generic (CC BY-NC 2.0)

Lees ook:Malaysia Airlines gaat 6000 banen schrappen
Lees ook:‘Malaysia Airlines wacht zware tijden’
Lees ook:Rampvlucht MH17: zeker 189 Nederlanders omgekomen
Lees ook:Mogelijk ook Belgische slachtoffers bij ramp #MH17
Lees ook:Vliegtuig van Malaysia Airlines maakt noodlanding

Geen reacties // Reageer