KLM vliegt weer naar Aruba

KLM vliegt met ingang van 1 februari weer op Aruba. De vlucht naar Aruba wordt uitgevoerd in combinatie met de Curaçao vlucht. Op 29 maart 2009 staakte KLM de lijndienst op Aruba. “Het blijkt dat onze klanten graag naar deze bestemming vliegen,” aldus President Directeur KLM Peter Hartman. “We gaan de KLM-dienstregeling uitvoeren naast de vluchten die onze dochter Martinair aanbiedt. Zo bieden we onze klanten een mooi, complementair product op deze route.”

Lees ook:Martinair ontkent dreigend faillissement
Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean
Lees ook:KLM voert druk op luchtvaartautoriteiten op: “vliegen is veilig”
Lees ook:Martinair neemt eind maart Aruba over van KLM
Lees ook:Martinair mogelijk overgenomen door KLM-AirFrance

Geen reacties // Reageer