Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean

ArkeFly lanceert deze zomer een extra wekelijkse vlucht vanaf Amsterdam naar Curaçao. Met de extra vlucht, die van 25 juni tot en met 3 september wordt ingezet, komt het aantal vluchten van ArkeFly naar Curaçao op 6 per week.

 

De nieuwe, die op vrijdag wordt uitgevoerd, vlucht gaat rechtstreeks naar Curaçao. De bestaande vluchten worden in combinatie met Aruba (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) of Bonaire (zaterdag) gevlogen.

Naast ArkeFly, dat in de zomer dus 6 keer naar Curaçao gaat, vliegen ook Martinair en KLM op Curaçao. Martinair maakte bekend in de zomer de frequentie naar de Caribbean flink op te voeren. Aruba wordt dagelijks aangevlogen, Curaçao gaat naar vijf dagen per week en ook Orlando staat vier keer per week op de agenda.

Ook Punta Cana wordt vaker bezocht, en wel drie keer per week. Havana blijft op vier keer per week, Varadero op één en Cancún op drie.

Lees ook:KLM vliegt weer naar Aruba
Lees ook:Transavia en Arkefly bereiden zich voor op opengaan luchtruim. Volg de vluchtstatus op internet en kom niet naar Schiphol!
Lees ook:Martinair stopt met passagiersvluchten
Lees ook:KLM naar Havana
Lees ook:Vandaag geen vluchten van en naar Schiphol. Oa. KLM, Transavia, Martinair en Arkefly cancellen zaterdagvluchten.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean

  1. CLEMENTINA

    nou goeie dag heb een vraag ik moet nog terug naar curacao waneer mag ik gaan of is er geen vlucht vandag om terug te gaan dat was me vraag want ik zit een week al te wachten

      /  
  2. Ronald

    Daarvoor moet je bij Arkefly (of een andere luchtvaartmaatschappij) zijn. Ik kan deze vraag niet beantwoorden.

      /  

Comments are closed.