Nederland- Italie

Vanavond speelt Oranje tegen het Italiaanse team. Tijd om eens te kijken wie het als vakantieland zou winnen.

De pluspunten van Italie

Italie heeft, eerlijk is eerlijk, gedurende het hele jaar door beter weer dan wij in Nederland hebben. Daarnaast hebben ze ook een aantal erg mooie steden waar we allemaal graag een bezoek aan brengen. Op dat vlak winnen zij absoluut. Denk maar aan Rome, Sienna, Venetie, Florence en Milaan. Het is het land van de pasta, pizza, Michaelangelo, ferrari, Raphael en Versace. Is het eigenlijk wel een eerlijke wedstrijd? 

De minpunten van Italie 

Vrouwen zullen het erover eens zijn: de mannen zijn ijdel en gladjes. Je kan als blondine niet eens normaal over straat zonder lastig gevallen te worden. Vooral wanneer je helemaal in het Zuiden met vakantie gaat. Het land is erg corrupt (denk maar aan de rol van de maffia en mensen als Berlusconi die aan de macht komen!). De Italiaanse politie is pompeus en mensen spreken er vaak (expres) niks anders dan Italiaans.

De pluspunten van Holland

Wij hebben Amsterdam, kaas, molens, dijken en klompen. Mmm, spreekt ons niet echt tot de verbeelding he. Maar in het buitenland zijn ze er dol op.

De minpunten van Holland 

Het politieke beleid van praten maar niks doen, kan je wel eens doen verlangen naar vurige politici die eens wat passie brengen. Qua voedsel kunnen we ook nergens tippen aan de Italianen die over hun
nek zouden gaan wanneer ze de kant en klare maaltijden in de Albert
Heyn zouden zien liggen. Mode moet nog ontdekt worden in ons land hoewel veel mensen vol hoop de trends van de H&M volgen.

Uitslag 

Als land wint Italie gemakkelijk. En zeg nou zelf, jij gaat er ook graag heen! Maar nu hopen dat hun zege hierbij blijft en Nederland vanavond er wel met de winst vandoor gaat! 

Lees ook:Reizen voordat je doodgaat
Lees ook:Nederland-Roemenie
Lees ook:30% van de toeristen komt naar Nederland om te blowen
Lees ook:Nederland-Frankrijk
Lees ook:Legalisering prostitutie bij WK Voetbal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nederland- Italie

  1. Pingback: Nederland treft Rusland in de EK kwartfinale | Travel

  2. Pingback: Nederland-Frankrijk | Travel