Steeds meer Nederlanders zoeken de zon op

Het weer is nog steeds niet zoals we gewend zijn in juli. Waar is die global warming en de bijbehorende warmere temperaturen waar we allemaal zo bang voor waren? Zou Nederland niet veranderen in een wijngaardenland? Niet als je naar buiten kijkt en Nederlanders pakken dan ook massaal de koffer in.

Volgens onderzoeken is het aantal last minutes dat de afgelopen week is geboekt, gestegen met 51 procent. Mensen die vrij hadden en verwachten de zomer lekker in de tuin door te brengen, raken nu immers in paniek want waar is die zon? Binnen zitten is natuurlijk niks. Opmerkelijk is dat Turkije weer een populaire bestemming is na even in de dip te hebben gezeten. Het is weer terug in de top 3 van meest populaire vliegvakanties!

 

 

Lees ook:Forse toename aantal vliegvakanties
Lees ook:Britten bieden huis aan tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Veel zomerplannen ondanks crisis
Lees ook:Nieuws: Crisis op de piste
Lees ook:Nederlanders plannen minder vakantie

Geen reacties // Reageer