Toeristen komen om in China

In China zijn gisteren veertien toeristen omgekomen in een natuurpark. Noodweer verraste de bezoekers van het Tanzhangxia-ravijn in het district Wanzhou (Centraal-China), zo meldt persbureau Xinhua. Het is niet bekend welke nationaliteit de toeristen hadden.

Afdwalers
Hevige regenval en snel stijgend water verraste een groep van 35 bezoekers. Een deel hiervan zou zijn afgedwaald naar een voor wandelaars niet toegankelijk deel van het natuurpark. China zette vierhonderd reddingswerkers in, die zestien wandelaars wisten te redden en veertien lijken hebben geborgen.

Lees ook:busongeluk in Tibet; 11 toeristen gedood
Lees ook:Recordaantal toeristen in Parijs
Lees ook:China doet miljardeninvestering in toerisme Tibet
Lees ook:Verkeer mag weer rijden in Kanaaltunnel
Lees ook:Tibet vanaf zondag weer open voor toeristen

Geen reacties // Reageer