Surprisetickets zoekt reisreporters: win een VIP-reis

Surprisestickets.nl en NS Hispeed zijn op zoek naar drie ‘reisreporters’ die in november of december op zoek gaan naar de leukste winkels en kerstmarkten in Keulen, Düsseldorf en Frankfurt.

Online reismagazine Surprisetickets.nl lanceert i.s.m. NS Hispeed op 1 september de actie ‘Win een kerstshopping VIP trip’. Gezocht worden drie echte shopaholics, die lokaal de kerstmarkt en het winkelaanbod willen beoordelen en na afloop hun tips willen insturen.

De prijsvraag
Bezoekers van Surprisetickets.nl maken tussen 1 september en 15 oktober kans op een treinreis in VIP stijl per supersnelle ICE trein (eerste klas) naar Keulen, Düsseldorf of Frankfurt waar ze op eigen gelegenheid een dagje de stad kunnen verkennen. Deze steden zijn vanuit de meeste plaatsen in Nederland binnen 1 – 2,5 uur te bereiken met NS Hispeed. Surprisetickets.nl en NS Hispeed willen met deze actie bezoekers een kans bieden om zelf te ontdekken hoe leuk deze steden rond de kerst zijn en hoe snel je er eigenlijk bent.

Aanmelden kan via de speciale actiepagina op Surprisetickets.nl door te vertellen naar welke van deze drie steden een deelnemer zou willen en waarom. De drie leukste inzendingen worden beloond met elk twee VIP-tickets naar de stad van hun keuze.

Over Surprisetickets.nl
De missie van Surprisetickets.nl is consumenten helpen een maximum aan plezier uit hun vakantiebudget te halen. Dit doet de website door het bieden van smart- en budget travel tips. Daarnaast checkt de redactie wekelijks, handmatig een 150 tal websites van reisorganisaties met als doel bijzondere reisaanbiedingen en tips voor een weekendje weg te vinden. Surprisetickets.nl trekt 250.000 bezoekers per maand. Redacties van o.a. De Kampioen, het blad Reizen en Columbus Magazine tipten de website eerder als een van hun favorieten voor het vinden van de leukste deals en uittips.

Lees ook:Win een stedengids naar keuze!
Lees ook:Nieuwe vergelijkingssite voor rondreizen: Rondreis.nl
Lees ook:Columbus schept orde in de internet-jungle
Lees ook:ADV: Steek het op in Berlijn
Lees ook:Vlieg gratis naar je favoriete Arkefly bestemming via Twitter en Facebook

Geen reacties // Reageer