St. Tropéz is celebrity-toeristen beu

De burgemeester van de Franse jetsetplaats Saint-Tropéz is het zat. De honderdduizenden toeristen die zich jaarlijks komen vergapen aan Paris Hilton en haar rijke kameraadjes werken Jean-Pierre Tuveri erg op de zenuwen. Dit valt te lezen in het Duitse blad Die Zeit.

Knetterende helikopters
Ook wil de partijloze burgervader wat doen aan de tienduizenden helikoptervluchten die er in een jaar zijn. “Het doorlopend geknetter in de lucht werkt op de zenuwen” zei hij. De burgemeester vindt dat de plaats een stuk rustiger moet worden. Hij heeft plannen ontvouwd voor de bouw van honderden goedkope woningen, zodat de jeugd van Saint-Tropéz niet door de glitter en glamour het platteland op wordt gedreven.

Lees ook:Corendon biedt vanaf 2013 pakketreizen naar Saint Tropez
Lees ook:Megahostel Amsterdam komt er niet
Lees ook:Speciale vluchten voor rokers
Lees ook:Grootste luchtballonshow in de Lorraine
Lees ook:Glamping Magazine krijgt online toevoeging

Geen reacties // Reageer