Overbodige reistips van modellen

Op Elsevier verscheen gisteren een bericht over reistips van topmodellen. Zij reizen immers de hele wereld af en hebben dus de nodige reiservaring. Maar of deze tips een ware reiziger in hart en nieren nou warm zullen maken?

De eerste tip is al een ware crime voor liefhebbers van landen waar de zon veel schijnt. De modellen Crystal Renn en Meghan Collisont raden aan om alleen maar zwart te dragen tijdens de reis. ‘Valt met alles te combineren’, maar is bloedheet in zonnige landen. Tip 1 valt voor ons bij deze af.

Tip 2 is een oudje, welke een ieder zelf ook had kunnen verzinnen. Drink veel water.

Tip 3; handcrème en  crème voor je gezicht is misschien niet een verkeerde, maar niet van algeheel reizigersbelang. Toch is het goed te gebruiken om je huid van buiten uit te hydrateren.

Tip 4 vind ik wel een leuke tip, want ik doe het zelf namelijk ook. Je kleding oprollen voordat het in de koffer gaat scheelt een hoop ruimte in je koffer of tas.

Maar de laatste tip is wel een beetje een tip voor verwende modelletjes.. Een eigen deken meenemen in het vliegtuig, omdat deze vertrouwder aanvoelt.. Wie hadden het er ook alweer over ruimtebesparing in hun tas bij tip 4?

Al met al denk ik dat vakantiegangers en reizigers zich ook prima kunnen redden zonder de tips van de modellen. En zeg nou zelf, dat konden we toch altijd al?

 

Lees ook:Leer Afrika kennen bij mensen thuis
Lees ook:Jakpak; de alles-in-1 jas, tent en slaapzak
Lees ook:Mannen laten vrouwen koffer inpakken
Lees ook:Vintage shoppen: de beste adressen
Lees ook:Columbus schept orde in de internet-jungle

Geen reacties // Reageer