Win een reis naar Berlijn door te stemmen op mijn reisvoorstel!

Wie wil er nou niet naar Berlijn? Ik in ieder geval wel, en daar heb ik jullie hulp bij nodig! Ik doe namelijk mee met een bloggercompetitie van Expedia.nl, waarbij ik mijn eigen voorgestelde reis kan gaan winnen. Mijn thema is ‘Lowbudget naar Berlijn’, en het lijkt mij fantastisch om dit thema voor jullie uit te werken in een verslag! Het enige wat je hoeft te doen om mij hiermee te helpen is op mij stemmen via deze speciale Facebookpagina van Expedia en te stemmen op mijn reisvoorstel. Hiermee maak je zelf ook kans op een reis naar Berlijn t.w.v. 750 euro! Lees hieronder mijn reisvoorstel!

Heb jij een crisis in jouw portemonnee en denk je dat een stedentrip niet te betalen is? Blijf je daarom maar thuis zitten terwijl je in werkelijkheid veel liever de wijde wereld in zou willen trekken? Zonde!

Ik ga de uitdaging aan en laat zien dat je een stedentrip Berlijn to the max kan beleven met een zo klein mogelijk budget!

Uiteraard moet er wel geshopt worden in Berlijn! Wist je dat er vintage winkels zijn waar je je kleding kunt afrekenen per kilo? Sommigen hanteren zelfs happy hours waarbij de kiloprijs zo’n vier euro lager ligt dan normaal!

Het grote voordeel van een stad als Berlijn is dat eigenlijk alles te bereiken is met de ondergrondse. Zo ook de vele restaurantjes die Berlijn rijk is. Doordat het een enorm internationale stad is kun je zo mogelijk van alle nationaliteiten restaurants vinden. Ik ben enorm benieuwd naar Il Ritrivo, een Italiaans restaurant dat qua aankleding nog het meest lijkt op een kraakpand.

Een peperduur hotel? Niet nodig. In Berlijn staat nabij het centrum het driesterrenhotel Aldea Novum Berlin, dat je al boekt vanaf 24 euro per nacht. 

Vind jij mijn reisvoorstel leuk? Help me dan naar Berlijn door hier te stemmen!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Januari naar Berlijn!
Lees ook:Het jaar 2012 voor Travel.blog.nl
Lees ook:Travelinspiration #9 Plaatjes bekijken
Lees ook:Rijd met een Trabant door Berlijn
Lees ook:ADV: Berlijn in de zomer

Geen reacties // Reageer