Prostitutiemuseum opent deuren in Amsterdam

Bron: redlightsecrets.com

Komende donderdag opent op de Wallen in Amsterdam het allereerste prostitutiemuseum genaamd ‘Red Light Secrets, Museum of Prostitution’. Voor wie altijd al eens heeft willen zien hoe een peeskamertje eruit ziet, maar niet de behoefte voelt om zelf bij een dame van lichte zeden naar binnen te stappen, is dit museum bedoeld.

Oudezijds Achterburgwal

Het museum is gevestigd aan de Oudezijds Achterburgwal, midden op de Wallen. In het museum krijgen bezoekers films te zien over wat de prostituees van de Wallen zoal meemaken op een werkdag. Daarnaast zijn er peeskamertjes te bekijken, en wordt in het educatiecentrum voorlichting gegeven voor jongeren over prostitutie en loverboys.

Miljoenen bezoekers

Jaarlijks komen er miljoenen mensen naar de Wallen, al dan niet om aan hun trekken te komen. Veel mensen bezoeken echter de Wallen uit nieuwsgierigheid en zien alleen maar schaars geklede dames achter de ramen. Het museum wil het verhaal achter deze dames vertellen, zonder te oordelen of op sensatie belust te zijn.

Het museum is iedere dag geopend van 12.00 tot 24.00 uur. De entree bedraagt 7,50. Kijk voor meer informatie op www.redlightsecrets.com

Lees ook:Eekhoorns vernielen Fins museum
Lees ook:Obermutten opent museum
Lees ook:Antwerpen krijgt in 2010 nieuw Stadsmuseum
Lees ook:10% reizigers kiest bestemming om sexaanbod
Lees ook:Opening Porsche-Museum in Stuttgart

Geen reacties // Reageer