Voor op de bucket-list: Een treinreis met de Blue Train

Een paar centen over en je moet ‘toevallig’ van Pretoria naar Kaapstad? Doe je reis dan met de Blue Train, laat je bedienen door je butler en neem een ontspannend bad. Wedden dat die 27 uren dan zo omvliegen?

De Blue Train wordt ook wel de vijf-sterren-trein genoemd, vanwege de luxe aan boord van de trein. Alle maaltijden worden aan boord bereid door heuse chefkoks, je kunt er een luxe Cubaans sigaartje roken en dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht. On-be-taal-baar. Wat de reis precies kost kon ik jammer genoeg zo 1,2,3 niet vinden. Ik houd me aanbevolen voor het antwoord!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Tent is replica van Volkswagen T1 uit 1965
Lees ook:Nooit meer: “Hast du uno broodje kaasos?”
Lees ook:Winactie: Win 100 euro tegoed voor vliegtickets bij Tix.nl!
Lees ook:Franse minister wil rookvrije plaatsen op stranden en in parken
Lees ook:Bijzonder hotel: overnachten in oud zeefort

Geen reacties // Reageer