Nieuw reisprogramma Overal & Nergens zoekt reizigersfilmpjes

Voor een nieuwe reisprogramma dat vanaf 20 januari wekelijks op RTL 5 te zien zal zijn zoekt men filmpjes gemaakt door reizigers. Overal & Nergens is een nieuw crossmediaal reisprogramma dat gebruik maakt van videobeelden van reizigers. 

Themauitzendingen 

Overal & Nergens is een initiatief van Sawadee Reizen, Bever Outdoor en Travel en de website Waarbenjij.nu. Via een community op Waarbenjij.nu kunnen reizigers hun filmpjes uploaden die vervolgens te zien kunnen zijn in thema-uitzendingen van Overal & Nergens.  Verschillende thema’s die voorbij komen zijn onder andere voedsel, vervoer, natuur en avontuur.

Winnen

Wanneer je filmpjes instuurt voor het programma maak je kans op cadeaubonnen van Bever Outdoor en Travel en van Sawadee en een premium account op de website Waarbenjij.nu. Het maakt niet uit met wat voor apparatuur je je filmpjes hebt gemaakt, ook filmpjes gemaakt met je telefoon maken kans om opgenomen te worden in het programma.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Waarbenjij.nu krijgt nieuwe lay-out
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Foto: Straten van Constanza
Lees ook:Contact met lokale bevolking belangrijk tijdens duurzame reizen
Lees ook:Chris Zegers stopt met RTL Travel, einde van het reisprogramma?

Geen reacties // Reageer