Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl

Slangenbloed drinken of stappen in hip Hong Kong? Een traditionele zweepdans of feesten op de Gili-eilanden? Kop of munt? Nicolette Kluijver en Dennis Storm gaan in het nieuwe programma Weg met BNN op reis door Zuidoost-Azië en tossen onderweg wie relaxed mag chillen en wie vol aan de bak moet. Weg met BNN is vanaf maandag 4 juni te zien van 21.20 uur tot 21.45 uur bij BNN op 3.

Op deze blog heb je al vaker iets kunnen lezen over dit nieuwe reisprogramma van BNN. De redacteuren van Travel.blog.nl zijn ook betrokken geweest bij het maken van Weg met BNN. Een tos bepaalt waar Nicolette en waar Dennis naar toe gaat. Zo laten zij steeds twee kanten van Azië zien: genieten op tropische stranden versus heftige ervaringen waarvan ze maar mogen hopen dat alles goed afloopt. Dennis: "Een Boeddhistische tattoo, penisverlenging jungle stijl, straatracen in Jakarta, vechten met een inboorling en de cultuurschok in India. Deze reis zal ik nooit vergeten"

Ben je een echte reisfreak? Luister dan ook naar Weg met BNN radio; elke maandag tussen 20.00 en 21.00 uur op Radio 1 (vlak voor het tv-programma dus). Maandagavond, reisavond bij BNN! 

Lees ook:Dennis & Nicolette op reis voor Weg met BNN; check hun weblog
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN
Lees ook:Tattoo-expo in Melbourne
Lees ook:Nieuw reisprogramma bij BNN

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl

  1. Pingback: RTL Travel ook volgend seizoen op TV | Travel