Panamericana ‘once-in-a-life-time-experience’

Yes, ik heb met de Panamericana Road Trip een nieuwe invulling voor de vrijdagavond achter de buis. De talentenshows ben ik helemaal zat, nu is het tijd voor heerlijk achterover op de bank en wegdromen bij de kilometers asfalt van Zuid-Amerika en de prachtige uitzichten vanaf de weg.

Voor wie het nog niet door had, ik heb dus gisteren gekeken naar de eerste aflevering van de Panamericana Road Trip met Sebastiaan Labrie en Saar Koningsberger. En wat een tof programma! Bijna 200 Nederlanders die zes weken lang 16.000 kilometer rijden in oude Volvo’s. Waarom? Omdat je het een keer moet hebben beleefd, deze onces-in-a-lifetime-experience!

In de eerste aflevering zagen we onder andere ‘de lachende Achterhoeker’. Een vrolijke ondernemer, die gewoon elke dag wil lachen. Ook zagen we Theuntje, een 25-jarige actieve dame die echt dol is op Zuid-Amerika. Onderweg vertellen de deelnemers verhalen over hoe ze in het leven staan, en wat hen nou zo trekt aan deze rally. Ik ben benieuwd naar de personen en verhalen van de volgende afleveringen!

 

Lees ook:Panamericana Road Trip vanaf vandaag op Veronica
Lees ook:Vanavond in de Panamericana Road Trip
Lees ook:Oz-Bus
Lees ook:1599 kilometer tussen Amsterdam en Gouda + winactie!
Lees ook:Hoe ver kun je gaan? BNN Univerrsity studenten zonder geld naar Turkije

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Panamericana ‘once-in-a-life-time-experience’

  1. Pingback: Australië te duur? Alternatieve bestemmingen voor backpackreis | Travel