Historium Brugge opent 25 november haar deuren

Vergeet het Frietmuseum, vergeet de brouwerij de Halve Maan, wanneer je in Brugge bent bezoek je voortaan het Historium! Een gloednieuw museum dat je door middel van al je zintuigen terugbrengt naar het jaar 1435. Het museum maakt gebruik van special effects, prachtige muziek, en een bijzonder liefdesverhaal. Het museum wordt over twee dagen geopend.

Weekendje Brugge

Onlangs ben ik een weekendje naar Brugge geweest. Wat een heerlijke stad, wat een genot om daar een paar dagen door te brengen. Maar had ik toen ik boekte geweten dat in november Historium geopend zou worden, dan had ik nog even gewacht met boeken.

Museumbezoek

In het museum wordt je meegenomen naar de 15e eeuw en beleef je de Gouden Eeuw zoals men dat destijds beleefde. Met de geuren van specerijen uit verre oorden, de speciaal gecomponeerde muziek voor het museum en het prachtige decor heb je een perfecte bestemming voor een museumbezoek in Brugge.

Website

Bekijk voordat je naar Brugge gaat ook zeker de website van het Historium, alleen de website is al de moeite waard! Complimenten voor de makers!

Openingstijden

Het Historium ligt zeer centraal gelegen aan de Markt in Brugge. Het Historium zal dagelijks (met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag) geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:69 Brusselse en Waalse musea eerste zondag van de maand gratis
Lees ook:Expositie Wildlife Photographer of the Year in London
Lees ook:Stedentrip aanrader: Brugge
Lees ook:Prostitutiemuseum opent deuren in Amsterdam
Lees ook:De meest romantische bestemmingen voor Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer