Camping in winkelraam

Om verloedering van een winkelpand in een van de hipste winkelstraten van Sydney tegen te gaan is er een tijdelijke natuurpark/camping in het pand gevestigd. Je kunt er ouderwets kamperen, maar wel met alle gemakken van een 24-uurseconomie. Zo is er Wi-Fi, een iPod dock en een elektrische koelbox. Je slaapt in een koepeltentje, en kookt op een gasstelletje of barbecue. Mocht je naar de wc willen is er wel een probleem; er is geen stromend water.

Etalage

De etalage van het leegstaande winkelpand wordt elke maand omgetoverd tot een andere soort hotspot. Op de plaats waar nu een camping (met regen- en bosgeluiden) staat, stond vorige maand nog een sportcafé waar men tot diep in de nacht naar de Tour de France konden kijken.

Toiletrol onder de arm

Als bezoeker krijg je een fles water, een fles wijn en een reep chocola. Mocht je naar het toilet willen kan je bij de buren terecht: daar zit namelijk een kebabzaak die 24 uur per dag open is.

Mocht je nog een plaatsje willen boeken moet je snel zijn. De camping verdwijnt per eind augustus. Boeken kan bij AirBnB.

Kamperen in een winkeletalage; mij niet gezien! Hoe denk jij erover? Geeft het ook aan dat de kampeerder anno nu verwend wil worden met allerlei digitale snufjes en eigenlijk niet meer zonder kan?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Nieuwe overnachtingsmanier: Camp in my Garden
Lees ook:Oranjecamping verwacht 1000 gasten
Lees ook:Kampeer-wishlist
Lees ook:Man drinkt fles whiskey in een keer leeg op Schiphol
Lees ook:Kampeervoorbereidingen

Geen reacties // Reageer