Nog tot 5 maart: Festival van de Citroen

Vind je Legoland indrukwekkend? Niet meer als je naar ‘La Fête du Citron’ bent geweest. Het festival van de citroen vindt sinds 1934 ieder jaar plaats in het Franse plaatsje Menton. Door de hele stad staan bouwwerk die gemaakt zijn van alleen maar citrusvruchten. In totaal wordt er bijna 145 ton citroenen en citrusvruchten gebruikt voor al deze bouwwerken. Het festival trekt ieder jaar meer dan 230.000 bezoekers. Wil je zelf het festival bezoeken? Dat kan nog tot 5 maart.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Photo credit: mofetos / Foter / CC BY-NC-ND

 

Lees ook:Uitbraak eczeem op modderfestival (video)
Lees ook:Festivals wereldwijd: Lorient Inter-Celtic Festival
Lees ook:Festivals wereldwijd: Circuit Festival Barcelona
Lees ook:Festivals wereldwijd: Temple Bar Trad Festival in Dublin
Lees ook:Festivals wereldwijd: Roskilde

Geen reacties // Reageer