Tip: boek je ski- of board trip op tijd!

Wil jij tijdens de krokusvakantie in februari nog een gave ski- of boardvakantie gaan maken? Dan moet je snel gaan boeken, want wintersport is dit jaar enorm populair. De afgelopen jaren kon je je het permitteren om laat te boeken, er waren toch nog wel reizen te boeken. Dit jaar loop je het risico dat je genoegen moet nemen met een derderangs skigebied als je niet op tijd boekt.

Deze week werden er weer nieuwe cijfers bekend over het wintersportgedrag van Nederlanders. Het ANVR meldt een groei van 10% van de wintersportboekingen. Ruim 1.2 miljoen Nederlanders gaan dit jaar op wintersport, waarvan tweederde in de krokusvakantie (volgens de Telegraaf)!

Met name Oostenrijk en Frankrijk zijn dit jaar nog geliefder dan ooit. Door deze groei dreigt er een tekort aan hotelbedden in de krokusvakantie in de populaire skigebieden. Meestal zit het al bomvol tijdens de krokusvakantie, en dus zal het nu alleen maar sneller volgeboekt zijn. Dus als je in de krokus naar Oostenrijk of Frankrijk wilt, boek snel! Op goedkope lastminutes hoef je niet te rekenen.

Lees ook:Vakantie boekingen onder het vriespunt. Vooral wintersport loopt slecht
Lees ook:Miljoen Nederlanders op wintersport
Lees ook:Minder Nederlanders op vakantie deze zomer
Lees ook:Minder Nederlanders op vakantie met de kerst
Lees ook:Nederlanders gaan zuiniger op wintersport

Geen reacties // Reageer