Nieuw: 25 Wereldroutes die je gedaan moet hebben – Floortje Dessing

Na het succesvolle boek '100 wereldplekken die je gezien moet hebben'  heeft Floortje Dessing nu een nieuw boek: '25 wereldroutes die je gedaan moet hebben'. De 25 wereldroutes die Floortje beschrijft zijn heel divers; van dichtbij tot ver weg tot wereldreis. Stuk voor stuk bijzondere routes die je niet zo snel in de reisbrochures tegenkomt. Je vindt in het boek verrassende routes door bekende landen als Brazilië, Amerika, Canada, Spanje en Zwitserland, maar ook juist de onbekendere reisbestemmingen. Kun je op vakantie naar Gabon? Is de Oekraïne een leuke bestemming? Wat moet je nou in Burkina Faso? 25 Wereldroutes is een mooie inspiratiebron voor alle soorten reizigers; van backpackers tot luxe reizigers. 25 Wereldroutes ligt nu in de winkel en kost 15,- Euro. Met de opbrengst van dit boek wil Floortje een nieuwe vestiging van haar Fair Trade winkel Nukuhiva openen.

Lees ook:Signeersessie Floortje Dessing tijdens Haarlem Shopping Night
Lees ook:Salt Magazine genomineerd voor MSN klimaatstrijd
Lees ook:Floortje Dessing start TripTV.nl
Lees ook:Backpackerscafé, ouwehoeren over mooie reizen
Lees ook:Reisprogramma: Reisadvies Negatief op Nederland 3

Geen reacties // Reageer