Zeilvakantie Griekenland – Kos; Meezeilen op de Omiros of Catamaran zeilreis in Kefalos Bay

De meeste toeristen gaan naar Kos voor een zonovergoten strandvakantie. Heerlijk, maar persoonlijk heb ik het na een paar dagen wel gezien op het strand. Ik wil iets zien of doen. Vorig jaar ben ik naar Kos geweest en heb de mogelijkheden voor zeilvakanties op Kos verkent. Een zeilvakantie is ideaal. Zon, zee & wind zijn ideaal op de Griekse wateren. Je kunt het zo actief maken als je zelf wilt.

Er zijn op Kos 2 soorten zeilvakanties mogelijk.

Meezeilen Griekenland
Samen met een gezellige groep onder begeleiding van een ervaren schipper zeilen van eiland naar eiland. De zeilen hijsen, aan het roer staan, relaxen aan boord, zwemmen in een verlaten baai en in slaap vallen onder de sterrenhemel. Je zeilvakantie aan boord van de Omiros is puur genieten van zon, zee en wind.

Catamaranzeilen in Kos-Kefalos Bay
Je verblijft samen met andere zeil- en surfliefhebbers in Hotel Eleni in het dorpje Kefalos aan de baai van Kefalos (de mooiste baai van het eiland Kos). Deze week staat in het teken van het leren van je favoriete watersport. Oud wedstrijdzeiler Dirk Trio leert je in 6 dagen alle basistechnieken van het catamaranzeilen; van gijpen tot het echte trapezewerk. Aan het einde van de week ben je in staat zelfstandig een Catamaran te besturen!

Lees ook:Reisverslag: zeilvakantie met een single groep in Griekenland. Meezeilen langs eilanden in de buurt van Kos.
Lees ook:Zeezeilen in Griekenland – de eilanden bij Kos
Lees ook:jongerenreizen Gardameer – jongerenreis Riva del Garda – Jongerenvakanties in Italie
Lees ook:Pas op een paar eilanden en verdien geld
Lees ook:Wereldreis Australiërs eindigt in Westerschelde na 2 mijl

Geen reacties // Reageer